Ruokosen Rapu on ravunviljelylaitos Orivedellä, jonka tavoitteena on tuottaa ympärivuotisesti vähintään 10 cm kokoisia annosrapuja itse tai yhteistyöverkoston avulla.

Tarvitsemasi rapumäärä voi olla suuri tai pieni ja itse noutaen, perille toimitettuna tai linja-autorahtina tilaamasi herkut tulevat turvallisesti perille vaikka toiselle puolelle Suomea.


TUOREITA RAPUJA YMPÄRI VUODEN

Tuoreita kotimaisia täplärapuja voidaan nyt tarjota juhlien kohokohtana ja tunnelman luojana myös perinteisen rapusesongin ulkopuolella. Ruokosen Talvirapu toimitetaan asiakkaalle elävänä ja tillin kera vaikka Uuden vuoden juhliin.

Ruokapöydästä rapu löytää varmasti paikkansa alkulautaselta, pääruokana, lisukkeena, juhlapöydän koristeena, keiton raaka-aineena tai vaikka yöpalana.

Ravun aromi saa keskustelun viriämään ja tunnelman nousemaan tilanteessa kuin tilanteessa. AINA RAPULASSA.


Tavoitteenamme on, että asiakas voi keskittyä rapujen tarjoiluun ja syöntiin, me hoidamme saksiniekat paikalle silloin kuin pitääkin.

Rapusesongin aikana reagointiaikamme on hyvinkin lyhyt, Ruokosen Talvirapujen osalta parasta olisi, jos olisimme niiden tarvetta yhdessä suunnitelleet vaikka syyskuussa.

Mutta oli vuodenaika mikä tahansa, kannattaa ottaa meihin yhteyttä, sillä yhdessä järjestämme Teille elämyksen!

HISTORIA

Ruokosen Rapu on toiminut vuodesta 2000 asti, jolloin rapuhaaveista tuli totta ja ensimmäiset altaat ravuille (rapualtaat) rakennettiin.